maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ottawa

Moi :)
Ny tosiaan on jo vikat viikot menossa ku enää tasa 3 viikkoo jäljellä mun vaihtoa.. :/ en mitekää voi uskoo sitä ku vieläki tuntuu et oisin vast tullu tänne. Noh koitan vaa ottaa kaiken irti näist vikoist päivistä ku huome o vika koulupäiväki! :)
Meillä oli viime viikoloppuna rotary gaala Bramptonissa mihi tuli vaihtareita ens vuonna vaihtoon lähteviä. Meil oli kiva ilta yhessä ja saatii kaikki yöpyy yhtie rotarie iisossa kellarissa :D lauantain vietin kamun kaa Torontossa ja sunnuntaina suuntasin Burlingtoniin näkee parii vaihtarii :)
Torstaina menin saksalaisen vaihtarin kaa Torontoon vaa kiertelee ja shoppailee yms :D vaa viettää aikaa ku koulus on menossa sellai päättöprojektit mihi meit ei oikee tarttee :D
Sit perjantaina yks mei rotary klubista otti mut Ottawaa täks koko viikolopuks. Perjantaina käytii syömässä niitte tuttujen kaa jossai paikas mis kaikki jotka on tai on ollut osa royal canada air forcea menee viettää aikaa eli oli aiks siisti paikka päässä näkee! Lauvantaina ajettii Quebecii ekaks yhtee maailman suurimpaa puusta valmistettuu hotellii ja sen jälkeen sellai kanadan eläintarhaa missä ajettii omalla autolla sen tarhan sisällä. Eli siel oli kaikkii eläimii mitä on kanadassa. Illalla mentii sit syömää niitte sukulaisten kaa ja viettää vaa aikaa. Sunnuntaina ajettii johoki tosi pienee kaupunkii missä tavattii lisää sukulaisia ja syötii siellä ja käveltii sellai joen ympärillä yhessä. Ilta taas oltii niitte sukulaisten kaa mut oli tosi kivaa ku oli mun ikästä pari tyttöä ni sain sit viettää aikaa niitte kaa.
Eli tosiaan aika alkaa loppumaan vähän kesken ja tuntuu etten oo kerenny tekee läheskää kaikkea mitä halusin tehä mut samaa aikaa tuntuu et oon tehny hirveesti kaikkea :D
Mut terkkuja sinne ja kohta jo nähdään!♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti