sunnuntai 3. toukokuuta 2015

2 months left

Heiii! :) tuntuu et vast oisin päivittäny blogii mut sit huomasinki et se oli pari viikkoo sitte :D tan parin viikon aikana olin mun kamun luona yötä, kävin yhessä rotary gaalassa ja oon hengannu vaihtarien kaa burlingtonissa. Alotin kans koulussa juoksu ja jooga klubin/kerhon mikä o ain koulun jalkee maanantaisi ja torstaisi. Se o tosi kiva ku pääsee olee kamujen kaa ja varsiki ku tääl o nii hyvät kelit!
Sit perjantaina mentii koulu retkelle Oakvillee mis o iso taide college. Se oli kiva päivä vaik ei muhu hirveesti vaikutakkaa mut eipähä tarvinnu istuu oppitunneilla :D
Perjantaina kanssa lähin yhe vaihtarin ja häne host isän kaa pohjosee niitte mökille. Meil oli tosi kiva viikoloppu siellä ja se mökki oli tosi upee :) me uitii (heitin talviturkin!), käveltii metässä ja suurin osa ajasta melottii niitte veneillä. Oli tosi lämmin ja sit viel paloinki ku päivä oltii veneessä uikkarit päällä :D sit viel nähtiiki peuroja, käärmeitä, kani ja majava! Kunno kanadan luonto :D mut oli tosi kivaa :)
Ainii ja niiku otsikkoki on ni enää 2kk jäljellä! En voi uskoo... oikeesti tuntuu et vast tulin ja tavllaa tuntuu etten oo kerenny tekee mitää mut sit tavallaa oon tehny tosi paljo! Et pien paniikki alkaa tulee mut pitää vaa koittaa tehä koko aja jotai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti