sunnuntai 14. joulukuuta 2014

The most beautiful time of the year

Heissan! :)
Tällä viikolla on taas ollu paljo ohjelmaa vaik olinkin ja vielki vähä oon kipee. Elikkäs ny tän uue perheen kaa on perhe juttui ain koulun jälkee. Keskiviikkona mentii Summerin ja Lynnin kaa johoki jouluhommaa ku Summer o jossai partio hommas mitä ymmärsin. Siel sit oli hirveesti perheitä, jouluaskarteluu, ruokaa ja kaikkii joulujuttui :) Torstaina oli hirmu kivaa koulus ku ekaksi ku tuli vihdoin lunta (mikä sulaa ny pois) ni mentii kamujen kaa ruokkiksel parkkipaikalle kirjottaa mei nimet hirmu isolla :D sit samalla ruokkiksel mentii johoki tyttöje hommaa yhtee luokkaa mis tehtii joulukortteja, juotii kaakaoo ja saatii pipareita ja muffinseja. Muuteki koulus o nyt hirmu joulusta ku käytävillä soi joulumusiikki ja osal tunneista saadaa ain opeilta niit punavalkosii joulutikkareita. :) sit illalla kotona koristeltii kuusi perheen kaa ja muuteki koko talo ja soitettii joulumusaa yms. Se o hirmu ihanaa kui noi o ottanu mut osaks perhettä ja mull o nii hyvä oll noitte kaa :) mut silti ku illal koristeltii sitä kuusta yms ni tuli hirmu haikee olo ku tuntu et puuttuu jotai tärkeetä ja nytki ku oon kuunnellu suomalaista joulumusaa ni tulee hirmu ikävä kaikkii ja nii haikee olo ettei ees tunnu tavallaa joululta. Vaik ei viel ookkaa joulu ni silti tullu enemmä käsitystä kui tärkee perhe ja kaikki läheiset varsiki jouluna on. Onha tää nii siistii kokee pohjois amerikkalainen joulu mut silti näinä viime päivinä on ollu vaikeempaa mulle.
Mut sit perjantaina tulin kipeeks ni en päässy perheen kaa johoki jouluesityksee. Lauvantainaki lepäilin melkee koko ajan mut oli hirmu kiva ku Arielin ja Summerin kaa lakattii kynnet yhessä ja sit illalla katottii leffoja :) tulee nii hyvä olo iha tollasista pienistäki asioista ku tehää yhessä mun host siskojen kaa :)
Tänää menin sit Torontoo siihe Suomi kotii eli vanhainkotii suomalaisille yhe rotaryn kaa ja Tamaran joka o Ecuadorista. Siellä oli joku joulujuhla mikä oli hirmu kivaa ku kaikki kiinnostuneita meistä ja mä sain puhuttuu suomee ja opetinki Tamaralle jotai suomeks :D mut oli varmaa hälle välil vähä tylsää ku runoja, rukouksia, puheita ja lauluja suomeks eikä ymmärrä. Siel sit saatii kans joulutorttuja ja riisipuuroo :)) et se oli mun suomalainen jouluruoka tältä vuodelta :D noh onneks pakkases on parit karjalanpiirakat ja vähä pullaa säästössä :D mut oli hirmu ihanaa ja tuli nii joulune olo ku laulettii yhes suomalaisii joululauluja ja ruokaa :)
Enää viikko kouluu vaik en varmaa mekkää huome :D mut sit alkaa joululoma ja saa nähä mite menee :)
Ainii ja oon saanu jo suomesta joulupakketteja ni isohalikiitos niiten lähettäjille! <3 :)
Terkkuja ja haleja kaikille siellä suomessa!
Ainii ja kuvista vielä et kuva yhest kokeesta mikä oli koulus eli voi nähä et kaikki monivalintoi mitä suomes ei hirveesti nää.. :D ja toi iso kuplahomma laitettii koulun jaliskentän päälle talven takia ni silti voi jatkaa harjotuksii nurmella. Siit voi nähä et katolilaisilla kouluilla o vähä enemmä rahaa ku oltii yks liikkatunti siel ni iha sama laatune ku imatrall se uushalli :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti