sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Christmas break!

Hellou! :)) enää pari päivää jouluu ja lomaki alko pari päivää sitte.
Viikko meni taas nopsaa.. Maanantaina en menny kouluu ku olin viel kipee mut onneks ny o jo parempi vaik koko viikko mun ääni oli iha pois ja kuulosti nii pahalta ku puhuin. Mut sit tiistaina menin taas koulun jälkeen Burlingtoniin tapaamaan vaihtareita ja yövyin taas rotarien luona :)
Keskiviikkona mei koulus ku o kehitysvammasia ni niille oli oma joulutanssit mihi tuli kehitysvammasii muistaki kouluista. Se oli ihana nähä kui paljo niitte takii tehtii mei koulus ja kui ilosii ne oli tosta juhlasta. Sit koulun jälkeen mentii perheen kaa mun siskojen joulujuhlaan niitte kouluu mikä oli taas vähä erillai ku en nii pitkää aikaa oo ollu pikkusten joulujuhlas ni oli hauska kattoo :D ja varsiki ku nii paljo lapsii eri kulttuureist ni oli vähä erillaine. 
Sit torstaina katottii sit joululeffaa ja leivottii Lynnin ja siskojen kaa joulupipareita ja koristeltii ne :)
Perjantaina oli sit vika koulupäivä mikä oli nii kivaa! :) ekaksi oli siviilipäivä eli ei koulupukuja ja se o nii outoo nähä kaverit ja muut oppilaat niitte omisvaatteis ku on tottunu siihe yhteen ja samaan pukuun:D aamul meil oli aamupala pannareita  koululla sit lyhennetty eka tunti ja vikatunti ja katotii vaa leffoi ja saatii kaakaoo, pipareita ja kakkuu :) sit mentii koulun omaa teatterii mis oli joulujuhla mikä oli nii paras! :D just tollasis tajuun kui suomalaiset on nii "rajoittuneita" ja miettii iha liikaa mitä muut aatteelee toisista. Eli oli tosi monii tanssi ja lauluesityksii ja kaikki veti täysill :D ja kaikist paras oli ku yks koulun kehitysvammasista oppilaista oli tehny esityksen ni koko koulu hurraa täysil vaik lauluääni ei ollukkaa mikää paras mut nii ihana nähä kuinka ei syrjitä toisii. Sit lopussa oli kaikkien odottama opettajien esitys mikä oli nii paras! Varmaa päälle 30 opee mei koulusta teki meille tanssi esityksen nykyajan nuorista ni sai nauraa kunnol. Suomalaisetki opet vois ottaa mallii eikä miettii liikaa mitä muut ajattelee :D koulu sit loppu aikasi ja sit koulun jälkee sanottii heipat mun siskoille ku meni isänsä luokse jouluu asti ku niitte vanhemmat on eronnu. Illalla mentii Lynnin ja Jayn kaa Mississaugaan ostoskeskuksee joulushoppailee :)
Eile ei tapahtunu mitää ihmeellistä ku nukuttii melkee koko päivä mut sit illalla katottii se suomalainen leffa Joulutarina ku Jay latas sen tekstityksillä ni neki ymmärs tarinan.
Tänää aamulla mentii aamupalalle mäkkärii ja sit jouluostoksille taas ja vaa hengailee talos ja pakkailee ku muutetaa uuen vuoden jälkeen.
Haluun sanoo iiison kiitoksen kaikille jotka lähetti kortin tai paketin!! Oli nii ihana saada ne ja nähä et kyll mut vissii viel muistetaa siel :D
Täällä ny yleisesti ei enää oikee tunnu joululta ku lumi suli ja jouluna vissii ois +10 ja sataa vettä.. olin kyl aatellu kanadalaisen joulun vähä erillaiseks :/ :D
Viimeaikoina taas ollu vähä vaihtelevat fiilikset ku nii haluis päässä kotiin perheen luo tekee jouluperinne juttuja :/ ja oon aatellu hirveesti suomee ja perhettä ja kaikkii siellä.. mut kyll tää täst pitää vaa koittaa oll ajattelematta sinne
Mut hyvää joulua ja iiiso hali kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti