sunnuntai 18. tammikuuta 2015

New home

Heii :) ny tulee kahen viikon tapahtumat tässä mut ehkä suurin juttu o se että muutettii kaks viikkoo sit maanantaina ja nää kaks viikkoo on ollu aika jännää täällä ku kaikki tavarat iha kadoksissa ja sain just perjantaina vast sängys mis nukkua :D
Sitte se viikko oli vaa iha tavallista koulun käyntiä ja perheen kanssa ajan viettoa :)
Lauvantaina menin sit Burlingtoniin mis oli viiden muun vaihtarin kanssa tarkotus mennä seinäkiipeilee mut siel oliki jotkut kilpailut ni mentii vaa yhen vaihtarin taloo pelaa lautapelejä ja tehtii hennoja ja piettii kivaa :)
Sunnuntaina mentii mun perheen sukulaisten synttärijuhlii mis oli kivaa ku oli kiinnostuneit suomest yms ni sain selittää samat asiat taas kerra :D ja yhel niist oli joku 80v vanha kuvakirja suomesta ni halus et kerron niist paikoista.
Tän viikon tiistaina menin sit taas Burlingtoniin vaihtari tapaamisee mis suunniteltii mitä kaikkee voijaa tehä yhessä ja tulevia rotary tapahtumia.
Sitte eile mentii kolmen muun vaihtarin kaa laskettelee milttonin laskettelukeskuksee missä oli iha mahtavaa! Yks vaihtari ku oli Taiwanista ni tää oli häne eka kerta ja mä sain toimii opettajana ni oliha se aika hauskaa ku hää kaatuilee iha koko aja :D mut lopussa hää pääs sentää 4 kertaa rinteen alas ilma kaatumista!!
Tänää mentii Mississaugaan ostoskeskuksee perheen kaa tekee Build a bearit eli lasten pehmolelukauppa mis saa ite täyttää nallen. Ekaks valittii minkä nallen haluu ja sit mentii pisteesee mis ne täytettii ja sit niitte sisälle laitettii viel sydämmet :) ja lopus nimettii ne ja saatii syntymätodistukset et oliha se aika kivaa vaik olinki ehk vähä yli ikäne :D
Mut muute nää pari viikkoo on ollu nii ihanat ja erittäin posutiivisella mielellä oon ollu :) ja ku ny lumiki tuli (mikä kyl suli tänää) ni oon tykänny käyvä käppäilee ulkon yms mut siskoje kaa ei olla oltu ulkona ku host äidin mielestä liian kylmä... :D ja maksimissaa ollu -14 astetta :D
Koulussa ny jakso vaihtumassa ni päättöprojektit menossa minkä koulu haluu että teen mut en oo oikee hirvee panostanu ku en kummikaa saa kursseja tästä vuodesta ni en murehi mitä arvosanoja saan täällä. Kaikki kamut on vaa nii kateellisisa mulle ku ei tarttee stressaa yhtää koulusta tai tehä läksyjä yms :D onha tää vaihtarina olemine aika mahtavaa ku ei tarttee stressaa koulusta ja voi vaa pitää hauskaa kamujen kaa ja tehä/nähä kaikkii uusii juttuja!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti