perjantai 2. tammikuuta 2015

Merry Christmas and Happy New Year

Heyy!! :) ny o jo melkee koko joululoma menny kokonaa ja oon tehny vaikka mitä! Enne joulua käytiin vaan ostoksilla, leivottiin ja katottiin joululeffoja. 24 päivä mentiin illalla Jayn siskon luokse illalla missä availtiin parit lahjat ja vaan vietettiin aikaa yhessä. Joulua vietettiin ny siis yksi päivä myöhemmin koska host siskojen vanhemmat on eronnu ni oli 25 päivää asti isällään. Sitte samana päivänä tuli myös Lynnin isovanhemmat tänne pariksi yöksi ja illalla katottiin joululeffoja yhdessä. Jouluaamuna siskot sit herätti hirmu aikasee ku ei pystyny nukkumaan ku ties että joulupukki oli käynyt yön aikana :D meil oli kans sopimus et kukaan ei saa mennä alakertaan enneku kaikki on hereillä. Lopulta ku tytöt oli saanu kaikki hereille ni alakerrassa odotti näky mikä aina leffoissa eli kuusen alla lahjat ja joulusukat täyttyneet. Siinä sit meni parisen tuntia kun avattiin niitä ja sain niin paljon lahjoja!! :) sit illalla oli jouluateria mis oli kalkkunaa, kinkkua ja kaikkea herkkua :) mulle jopa oli hommattu pieni pala lohta :)) päivä vietettii vaan yhdessä perheen ja isovanhempien kanssa.
Lauvantaina menin Miltonin outlet keskuksee missä tapasin mun vaihtari kamun Kaisan joka o myös suomesta :) oli kivaa päässä vähä vaihtaa kuulumisisa ja puhumaan suomea.
Nyt tässä muina päivinä oon ollu aika paljon mun host siskojen kanssa koska Jay ja Lynn muuttaa tavaroita uuteen taloon mihin muutetaan maanantaina.  Eli tyttöjen kaa ollaa pelailtu videopelejä, lautapelejä ja käyty ulkoilmassa.
Maanantaina menin saksalaisen vaihtarin Johannan kanssa Miltonin laskettelupaikkaan. Se kyl oli vähä outoo ku tääl ei oo yhtää lunta eikä ollu valkeaa joulua ni siellä lumetettiin koko ajan ja oli aika huono laskea jäisellä rinteellä. Mutt meillä oli hirmu kivaa pääs vihdoiki laskettelee ja vaihtaa kuulumisia :)
Tiistaina illalla menin Burlingtoniin jonku rotaryn taloo mis oli suomalaine tyttö joka oli ollu siellä vaihossa 3 vuotta sitten ja siel oli muös vaihtarit Burlingtonista ni oli kivaa. Syyä hyvää ruokaa ja höpötellä :D
Keskiviikkona illalla mentii noitte perhe ystävien luo misää vietettiin uusivuosi. Illalla mentii sit yhtee puistoon missä oli iha sairaasti jouluvaloja ja mentii siel hevosajelulle. Yö meni jutellessa ja syödessä ja juhlien uutta vuotta :) sit seuraavana aamuna ajettiin yhtee pienee kaupunkii mis rannalla oli mahdollisuus tehä polar dip eli jäässä reikä mihi mentii ja toi o täällä tapana vuoden ekana päivänä. Sit katottii sitä siel ja siel oli hirveesti ihmisiä!
Tänää menin sit heti aamusta mun kamun Andrean luokse ja siel syötii aamupalaa ja meikattii ittemme ja laitettii hiukset yms :D ja pelattii eli pelejä ja vaa piettii hauskaa!! Oli nii ihanaa häne kanssa!  :))
Ny vielä pari päivää enneku muutetaa ja tää o nii kaaosta ku koittaa saada tavarat laatikoihi ja uuteen taloon. Mut hirmu kiva joululoma ollu ja vois jatkuu vaik pari viikkoo vielä :D
Ainii ja iiiso kiitos kaikille jolta tuli lahja tai rahaa joululahjaksi! <3
Ps. Eile tuli 150 päivää vaihdossa täyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti