sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Brighton

Ny oon junassa kohti Torontoa, siitä bussilla kotiin ja mahtava viikonloppu takana :)
Mutta siis alkuviikkoki meni hyvi ja tiistaina menin koulun jälkeen Burlingtoniin Barbn luokse yöksi mutta enne sitä hengasin tsekkiläisen vaihtarin ja parin muun paikallisen kaa jossai omenoiden keräys paikassa :D
Ja sitte torstaina koulun jälkee lähti bussi kohti Torontoa ja siitä junalla (mikä o hirmu kallis täällä) Brightoniin missä mun suomalainen vaihtari kamu Kaisa asuu :) se o tosi pieni kaupunki ja jotai 10 000 asukasta mut tänä viikonloppuna siellä oli Applefest mihi tuli noin 30 000 ihmistä. Saavuin kasi aikaa ja heti ajettii niiden avajais paikalle ja nähtii iha super mahtava ilotulitus!!!!
Sit perjantai aamuna sain vihdoiki nukkuu nii pitkää ku halusin :D Sen jälkee mentii parin muun vaihtarin kaa syömää italialaisee ja sen jälkee jätskille :) sit illalla kokattiin vielä Kaisan kaa suomalaista ruokaa mikä maistu nii mahtavalta melkee tän kahe kuukauden jälkeen! Eli tehtii makaronilaatikkoa (mikä kyl vähä epäonnistu koska uuni oli 200 faarenhaittia eikä celsiusta.. :D) ja Kaisa oli kanadaa tullessaa tuonu pussin aitoa ruisleipää minkä oli pistäny pakkasee ni otettii säästeliäästi vaa yks leipä puokkii mut oli nii hyväää!! Sit pelasin ekaa kertaa mun elämässä biljardia ja ei oo mun juttu.. ja pelattii kans niite vapaa aja vietto huonees pleikkaril mikä oli iha mahtavaa ny ei ollu ketää valittaa kui huono oon ku saatii yhes säätää ;D
Lauantai aamuna lähettii sen Kaisan rotary klubin avuksi sinne Applefestien pääkadulle ku niil oli oma barbeque teltta siell ni auteltii myynnissä ja käytii käppäilee ja ihmettelee siel kadulla ku oli kaikkii kojuja.
Ja tänää lähettii aamulla osan näide piirin vaihtarien kaa kanadalaiselle aamupalalle ja kiertelee "kaupungilla" :D sit Applefestiin kuuluu vikana päivänä iso paraatikulkue mihi osallistuttii vaihtarien kaa. Eli käveltii noin 2km lenkki muitte kulkuelaisten kaa rotary takit päällä, oman maan lippua kantaen mut ku oli kaks suomalaista sain kantaa kulkueen johtajana kanadan lippua :D sit mentii vaihtarien kaa Kaisan talolle ja siellä hengattiin, syötiin, osa ui ja käytii kans rannal istuskelemassa :) ain hirmu kiva viettää aikaa muitte vaihtarie kaa :)
Ja ny tääl kelitki o ollu tosi hyvät ja ei vois uskoo et koht alkaa lokakuu ku joka päivä noin 25-30 lämmintä! Tää kesä o ollu nii pitkä ku eka kuukaus pidempi kesäloma ku muilla ja sit vielä kelitki o tämmöset vieläki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti