sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Vaihtareitaa!! :)))

Heissan! :)
Täällä on taas ollu hirmu kiireistä ja en muista millo viimeeks herätys ois soinu seittemän jälkee aamulla..
Koulu meni iha jees täl viikolla ja oli jopa ekat kokeet. Oli markkinointi ja vanhemmuuskoe ja varsiki vanhemmuus koe oli noh.. aika helppo jos osaa arvata että pitääkö vanhempien olla antamatta ruokaa lapselle vai rakastaa ja huolehtis lapsesta :D kokeissa saan käyttää tablettii et voin kääntää sanoja jota en ymmärrä ja markkinointi koe oli oikeestaa mulle enkun koe ja koko yli tunti meni siinä ku koitin ees ymmärtää mitä niissä kysytään :D
Torstaina menin sit Mississaugaan ostoskeskuksee mikä o yks kanadan suurimpia ja tuliha sieltä löydettyä kaikke kivaa :D ku pikku hiljaa kelit alkaa viiletä ni alko tartteemaa muutaki ku kesämekkoja (vaik päivisi lämpötila on vielä 20 yläpuolella)
Sit perjantaina yks rotary tuli hakee mut ja hää heitti mut aikas mageella autolla  Burlingtoniin kirkon vapaaehtoistyö hommaan mihi menin tsekkiläisen vaihtarin kaa :) siel oli hirmu kivaa ja saatii hyvii kamuja ja tehtii ruokaa 200 ihmiselle joilla ei siihe itse ole  varaa. Sit saavuin myöhää illalla kotii ja lauantaina oli aiiikane herätys ja oltii jo Sohailin ja mun klubin presidentin kanssa enne seittemää aamulla Guelphissa. Siellä oli mun 7080 piirin konferenssi joho tuli kaikki vaihtarit!!!! :)))) eli oli iha super kivaa!! :)))) siel oli kaikkee virallista mitä piti kuunnella, puhuu kaikkie kaa, edustaa suomee ja käveltii kaikki vaihtarit lavalle omie lippujemme kaa ja meijät esiteltii koko piirille. Sit sielläki oli hyväntekeväisyyttä eli meijät laitettii tekee pusseja mis herneitä, pastaa ja kaikkee ja vähävaraset saa niitä ja lisää vaa veden ni saa perheelle ruokaa. Mut musa soi sielki ja me vaa tanssittii ku ei ollu hirmu suurta roolia niitte pussie täyttämises :D sit ku kaikki viralline oli ohi ni käppäiltii lähimpää tim hortonsinii (mikä o kanadalaine pikaruokakahvilahomma) ja yks vaihtari ei ollu käyny koskaa siel ni oli pakko menn :D kaikki kans vähä tuijotti ku meil oli meijä takit päällä.. :D sit oltii siel hotellil mis se konferenssi oli ni johoki 9-10 asti ja oli hirmu kivaa :) puhuttii kaikesta maan ja taivaan välillä :D
Sit tänää lähin aamulla seittemän bussilla kohti Torontoa ja tapasin Kaisan joka on vaihtari kannsa suomesta kanadassa :)) oli vaik kui kiva nähä pitkästä aikaa ja puhuu suomea (mikä tuotti vähä tuskia:D) mut siis siel oli toisen piirin joku hyväntekeväisyys kävely mis oli kaikki häne piirin vaihtarit ja oli hirmu kivaa :) käppäiltii vaik kui pitkä matka torontossa ja pysähyttii eri pisteille mis oli porukkaa kertoo kaikist tärkeistä asioista mitä siin oli tapahtunu.
Että semmosta.. :D hirmu väsyny olo ja osa siitä tulee ku koko aja pitää puhua tai kuunnella enkkua mut eiköhä se pikku hiljaa ala helpottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti