sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Uudet kamut ympäri maailmaa! :)

Heeii :))
Teksti ei saata olla kauhee selkeetä viimeyönä nukuttujen 2 tunnin jälkee mut koitetaan.. :D
Maanantai ja tiistai meni sohvalla maatessa ja gleetä katsoessa koska lääkäri totes että mul on korvatulehus ja jonkilaine silmätulehus. Eli ei tapahtunu hirveesti mitää jännää paitsi ny kuukaudessa katoin kaikki gleen 4 tuottaria läpi ni en enää tiiä mitä pitäs kattoo D: :D mutta jooh.. :D keskiviikkona menin kouluu ja oli erikoinen päivä koska jean vanier koulun 1 vuotis synttärit! :D eli päivän lopussa oli koko koulun yhteinen messu missä oli paavi ja kaikkee.. laulettii virsiä ja rukoiltii. Sit torstai ja perjantai oli iha tavallisia koulupäiviä :) oon tullu niin katuman päälle tosta liikkakurssista.. :D joka päivä liikkaa ja siellä otetaa iha oikeesti tosissaa! Niiku en oo koskaa hikoillu nii paljo ku noil liikkatunneil ja siel ei voi lusmuilla :D mut siel o yks tosi ihana asia eli niil tunneil on 4 kehitysvammasta tyttöä ja niil tunneilla ei koskaa syrjitä ketää ja oikeesti kaikki on kaikkie kavereita. Niiku suomessa mä olin ain niitte viimeste joukos ketä pyyettii mut tääl kaikki o heti pyytää kaikkii ja kukaa ei ees kerkee jäädä viimeste joukkoo. Aina kannustetaa ja tsempataa toisiimme ja se o nii siistiii! Suomessaki vois koittaa saada tollasen ilmapiirin!
Sitte perjantaina tänne tuli vieraita ja osa oli vierailulla pakistanista moikkaamassa sukulaisia. Sit syötii yhessä ja tos kuvassa reunoilla on mun host äiti Rubina ja isä Sohail.  Siin on kans isovanhemmat eli isoisä on pöydän päädyssä ja isoäiti on Sohailin takana.
Lauantai aamuna oli aiikane herätys ku lähettii ajamaa Sohailin kaa Waterloohun missä oli viikonlopun kestävä orientaatio tän piirin 14 vaihto-oppilaalle!! Se oli oikeest iha paras viikoloppu!! :)) kaikki vaik kui hyvii tyyppei ja ku kaikki samas tilanteessa ni paljo puhuttavaa ja paljo yhteistä. Siel on vaihtareita saksasta, italiasta, ranskasta, tsekeistä, brasiliasta, kolumbiasta, taiwanista, japanista, uudesta seelannista, australiasta ja ruotsista. Aluks siel oli tylsä virallinen osio mia käytii sääntöjä ja kaikkee vaihtoo liittyvää mut sen jälkee alko kaikki kiva! Eli lähettii isoille markkinoille (missä kävin ekoina päivinä ku tulin kanadaa) ja kierreltii siellä ja sit mentii hevoskärry ajelulle jonku amish tyylisen elämäntavan harjoittajan maatilalle mis meille kerrottii hirveesti kaikkee siitä kui ei käytä autoja tai sähköä yms. Se oli hirmu kivaa paitsi näin lehmän synnyttämässä mikä ei ollu kauhee nättii...... :D noh mut sit sen jälkee mentii takas leirikeskuksee ja pystytettii teltat ja syötii ja piettii hauskaa ja vaiheltii pinssejä. Illalla sit mentii notskille ja istuskeltii siel ja jutusteltii ja laulettii. Käppäiltii piimessä metsässä ja säikyteltii toisiimme, biletettii/tanssittii eri maitten musiikkie tahissa, opeteltii eri kieliä ja sain aikaa pienen väittelyn ruotsalaisen pojan kaa jääkiekosta :D sit osa meni jo nukkuu mut istuskeltii johoki kahtee ja juteltii vaa kaikkee. Oikeesti iha mahti porukkaa ja kaikki iha parhait kamui keskenää! :)) sit yö nukuttii teltoissa mis oli iha sairaa kylmä! Noh mut sit aamul oli taas kaikkee kivaa ja käytii tärkeitä asioita läpi yhes ja sit host perheitä tuli sinne ja niille oli koulutus. Sinne tuli mun seuraavan host perheen äiti ja kaks host siskoo keille muutan joulukuun alussa ja ny tapasin ne ekaa kertaa ja sit ne heitti mut takas kotii mut vaikutti hirmu kivoilta! :)
Mut en oikeest malta oottaa ku nään ton porukan taas ens lauantaina ja tulee olee nii kivaa!! :))

1 kommentti:

  1. Mukavaa ja tapahtumarikasta vuotta sinulle!! Mukava lukea kuulumisia :)
    Terkuin, Maru ja Eetu

    VastaaPoista