sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Helikopterillaaaaaa

Heyy! :) tää menny viikko o ollu iha paras ikinä ja vaa kolme päivää oltu koulussa! :D
Alku viikon olin Burlingtonissa ku maanantaina mentii neljän muun vaihtarin kaa Torontoon seikkailemaan ja osalle se oli eka kerta siellä :D mut oli nii parasta vaik ekaks vähä eksyttiiki väärinkäsitysten takia mut lopulta päästii keskustaa kiertelee ja shoppailee.
Tiistaina oli sit yks kohokohta mun elämässä! Eli mentii kolmen muun vaihtarin kaa Niagaraputouksille ja siellä helikopteri ajelulle!! Nii parasta olla rotary vaihtari ku tollai mist ois pitäny maksaa 150dollarii ni saatii ilmaseks! :)) mut niiku oltii 10min ilmassa ja otin ehk tuhat kuvaa ku olii niiiin siistiä!!! Kaikki oltii viel pati tuntii sen jälkeeki iha fiiliksissä ja sillee waat mitä oikee tapahtu just äske!? :D sen jälkee mentii sit kiertelee siihe putousten lähelle ja ottaa taas lisää kuvii niiku kunno turistit ;D illalla menin sitte viel rotary hommii ku haastateltii oppilaita jotka halus vaihtariks ens vuonna.
Sit keskiviikkona olin mun 100 päivää vaihossa päivä ja en kyll voi uskoo sitä.. nii nopeesti aika menny!
Perjantaina menin sit Carolynin (rotary) kaa Torontoo royal winter fairiin. Mikä oli tosi iso tapahtuma niiku maatalous ihmisille. Eli kanadan ja usan parhaimmat lehmät, hevoset, lampaat ja possut kaikki siel. Se kyl oli välil vähä outoo ku lehmii vaa kävelee isol "laval" ja on diskovalot ja joku kantrypop musa soi täysillä.  Mut ne sano mulle et niis lehmis on kiinni kymmenii tuhansii dollarei ni tosi tärkee tapahtuma ja seilhä oliki iha sairaast porukkaa. Osal ihmisist oli sit kunno iltapuvut päällä ja miehil mustat puvut ku sit illalla oli joku tosi arvostettu hevosnäytös mut liput tosi kalliita ni ei sit menty kattoo :D
Eile sit oli mun nimpparit ja iso kiitoshali kaikille muistaneille <3 täällähä ei siis vietetä nimppareita ni kaikki iha innoissaa ku kerroin siitä ja kui saadaa lahjoi yms :D mut sit mun nimpparien kunniaks Ingridi ja D'Arcy vei mut Torontoon.  Eka mentii eläintarhaa mikä oli taas vähä isompi ku suomen korkeasaari :D mut oli nii siisti ku pandoi, jääkarhui, virtahepoja, gorilloi ja jopa poroja mitä en oo koskaa enne nähny ;D! Se kyl o nii iso ettei keretty menee kattoo safari osioo mis kiraffit, seeprat ja sarvikuonot mut ny o hyvä syy mennä joku kerta takasi ;D ja sit sen jälkee mentii syömää Karelia kitcheniin. Se oli niiku suomalainen ravintola mut niih.. voin sanoo et se oli hyvä yritys :D se oli niiku erittäin hienostunutta ruokaa mut löysin kyl jotai makuja mitä suomessaki syön esim. sillii, uusiipetunoita tilillä, kylmäsavulohta ja iha parasta oli hapankorput ja näkkäri mut oli nii hauskaa mulle ku hienostuneessa ravintolassa tarjoillaa samaa näkkärii mitä me syyää suomessa koulussa jos muute pahaa ruokaa :D mut ny seki masitu nii hyvältä!
Illalla sitte vielä tehtii kotona vispipuuroa ku vihdoin noi löys puolukoita kaupasta. Outoo ku mä luulin et tääl kasvais niitä niiku suomes mut oli pitkän etsinnän takana et löyvettii pakastettuja puolukoita. Eli eile oli kunno suomalaisuus päivä :))
Tänää sit oli Miltonissa joulupukkiparaati mihi osallistuin rotarien kanssa eli käppäiltii pitkä matka ja kerättii rahaa rotareille. Sen jälkee sit ne tuli tänne ja syötii paljo hyvää ruokaa :) oli kans mun tekemää vispipuuroo mist kaikki tykkäs :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti