maanantai 24. marraskuuta 2014

Weekend in Mississauga

Moih :) taas iha paras viikoloppu takana ja oon niiiiiin väsyny mut toivon et täst tekstistä saa jotai selvää :D
Kouluviikko oli iha normaali ja tiistaina menin taas Burlingtoniin tapaamaan vaihtareita, torstaina olin mun kaverin Andrean kaa illan ja "leivottiin" pipareita ja oli nii kivaa :) hää o niiku mun eka "kunnon" ystävä täällä :)) ja sit perjantaina oli PA päivä eli vapaa päivä.  Mentii sit Rubinan ja Sohailin kaa Torontoo ja siellä eka suomikauppaa mikä löyvettii. Se kyll oli jollai teollisuus alueella ja muuteki erittäin outo kauppa mut sain näkkärii, hapankorppui, suklaata, lakuu, leipää ja ruishiutaleita :) ja siel oli kans joku vanha pariskunta jotka asuu täällä mut o suomalaisii ni sain puhuttuu niitte kaa suomee :)) sit sen jälkee mentii keskustaa isoo ostoskeskuksee shoppailee ku alan tarttee vähä lämpösempää vaatetta. Sit tultii kottii mikä vähä kesti.. Torontoon ajaa noin 30-40 min normaalisti mut juututtii sit ruuhkaa ni kesti vähä päälle 2h ja ny ymmärrän miks noi koittaa ajottaa ne ajat millo ajaa sinne ja takas. Sit ku lopulta päästii kottii ni pakkasin kamat ja lähin Mississaugaan mis oli tää vikoloppu tän piirin vaihtarien tapaaminen. Ilta sit hengattii jossai rotarien tapaamispaikalla ja juhlittii kahen vaihtarin synttäreitä, pelattii pelejä ja piettii hauskaa ku nähtii pitkästä aikaa.
Meijät majoitettiin rotarien taloissa ni oli uus seelantilaisen Saran kaa ja ne kaks yötä valvottii melkee kokonaa ku oli nii paljo puhuttavaa :D
Lauvantai aamuna oli aikane herätys ku lähettii vaihtarien kaa kolmille eri putouksille käppäilee ja ihmettelee. Koko päivä meni siinä ja ku käytii syömässä. Sit mentii kaikki omii taloihimme valmistautuu iltaa ku oli joku nuorten rotarien gaala. Sen gaalan teema oli 1920 luku ja se oli iha sairaan hienostunu tapahtuma. Siel sit oli meijä lisäks kans ens vuonna vaihtoon lähteviä oppilaita ja just kotiin palanneita vaihtareita. Sain puhuttuu pojan kaa joka oli viime vuoden vaihdossa Lappeenrannassa :) sit myöhemmi siel oli kunno bileet, dj ja tanssia! :) Sit meijät noudettii myöhään yöllä ja oli nii mahtavaa koko ilta !!
Tänä aamuna oli kans aikane herätys ku lähettii sellai viihekeskuksee ja eka pelattii sellai jännää pelii. Eli oli tiimit ja jokasella oma törmäilyauto ja mailat ja sit yks pallo mitä koitettii saada maalii ja oli kyll nii hauskaa :D sen jälkee mentii sellai iha sairaa isoo pimeesee huoneesee lazerasesotaa. Eli kaikill lazerpyssyt ja koitettii "tappaa" toisiimme ja se oli niiiiin siistii :))) sit syötii ja pelattii viel jalista ja korista. Sen jälkee mentii kattoo jäkispelii mikä oli osalle ensimmäinen niitte koko elämässä mut oli hirmu kivaa :))
Nyt oon vaa niin väsyny et hyvä et ees pysyy silmät auki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti