sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Weekend in Haliburton

Heyy! :) ny tulee kaks päivitystä eli tää on mun edellisviikolopusta Haliburtonissa.
Viime perjantaina lähettii ajaa yhen rotaryn ja viiden muun vaihtarin kaa pohjosee noin kolme tuntia missä oli tää iha pikkune kaupunki. Siellä olitii koko viikoloppu sen rotaryn tuttava pariskunnan luona ja tehtii vaik mitä kivaa!
Perjantai iltana mentii yhtee iha sairaa isoo taloo mis oli karaokee. Sit lauantai aamuna oli aikane herätys ku mentii paikallisee vapaaehtois paloasemalle tutustuu. Siel saatii vetää kaikki kamat päälle ja meille näytettii kaikkii niit kulkuneuvoja ja varusteita mitä ne käyttää.  Sen jälkee mentii luistelemaan porukalla järvelle mikä oli hirmu kivaa :) sit paras juttu oli ku illalla mentii moottorikelkkailee mut ei me saatu ajaa ku rotary säännöt mut meit vedettii pulkissa ja muuteki ni oli nii hauskaa! 
Sunnuntaina oli sit yks siisteimmistä jutuista mitä ny oon tehny kanadassa eli metii ajelee koiravaljakoilla!!! Se oli parin tunnin juttu ja meijät laitettii pareihi ja yks kelkka ja 5 koiraa. Se kyl oli vähä pelottavaa ku alamäissä piti koittaa jarruttaa iha hirveest ettei ajanu koirie yli tai suistunu puita päi mut mulla ja Johannalla ei ollu mitää ongelmia! :) ainii ja kiitettii sitä pariskuntaa ja sitä rotary naista jotka teki tän meille mahdolliseksi ni tekemmä yhen ruuan kotimaasta ni mä sit tein ruispuuroa aamupalaks :D mut tykkäs ni tärkeintä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti